De tout et de rien: La c'est le meilleur endroit, on parle de tout voir de rien, c'est la libre expression!
1 message
Page 1 sur 1

new balance 990v3

par PearlJohnny le Lun 7 Jan 2019 08:45


Ny Balance er kendt for at være en top af new balance dame linjen løber sneaker så meget som det er til meget specielle samarbejder, der churn out dope spark. Denne gang UK boutique størrelse? Giv den nye balance 577 en go med denne Estates Pack. De to farvedråber indeholder en oliven grøn og sort model. For den grønne løber bruges tunge mesh på tåboksen, mens foringen er lavet i en fantastisk plaid. I mellemtiden sporter den sorte en quiltet nylon tå med en gul foring. Tal om premium materialer disse ting er decked ud med alle de ekstraudstyr, du kan forestille dig. Begge sko bærer et særligt tunge mærke med DLXXVII på det for at repræsentere sko modellen og år, der Størrelse? åbnet. De siger også, at Sko gør manden på latin.

Leder du efter det specielle par sko i årets 4 juli fest? God Ny Balance kan have dig dækket tidligt. Denne uber patriotiske New Balance 996 blev ikke kun lavet i USA, men den bærer også nationerne til en ekstra injektion af stolthed. Øverdelen består hovedsagelig af marine suede og mesh og den rød / hvide kommer ind på trimmen. Fra hæl til logo skitserer disse ser godt ud og har også den fantastiske, new balance 530 nødvendige 3M trimning. Selvfølgelig, hvis du søger at klippe disse til dine halvtredsfirmaer, skal du holde dem på is i et stykke tid, men det kan være meget værd det.

Hanon x Eschler x Ny Balance 576 Bionic Project 11. marts 2010 Da vi så teaservideoen fra Hanon x New Balance x Eschler til Bionic Project i sidste sidste år, antog vi alle, at vi ville se dem inden new balance 990gl4 årets udgang. Men det skete ikke som forventet, men aldrig frygter, da vi lige har fået ordet, at de kommer til at ramme hylder denne weekend. Den nye Balance 576 sneaker vil blive rørt med hænderne på Hanon og Eschler, der tilføjer ikke kun design cues, men forbedrede materialer. Som du kan se fra ovenstående billede sidder et par i en hvid læder domineret øvre. Selv om du efter nøje undersøgelse vil se, at tåboksen er omgivet af hvid ruskind. Skoen er accenteret med blå på foringen, og den strækker sig over på ankelkraven og ankelfladen. Begge par deler en grå interiør trykt tå boks og en hvid mellemsål. Det andet par bruger grå overvejende til den øverste og accenter med gul.

New Balance 365 Project Feb 24, 2010 Social Media er alle raserier i disse new balance 990 grey dage, og alle store firmaer forsøger deres hånd på det; herunder sneaker selskaber. Den seneste foray i Social Media er New Balance., Med 365 Project. Via deres nye site, NewBalance365, skal de sende en 20 sekunders video med en anden sko til. Vente på det .365 dage. Derudover har de også lavet en iPhone-app, der er ledig gratis, til at ledsage projektet. Nu er her ting, hvor ting bliver interessante. Når du har downloadet appen, kan du se videoerne direkte på din telefon. Nu er det bare koldt, men appen kan også integreres med din soveskema, og du kan bruge den som vækkeur. New Balance håber at få folk over hele verden til at bruge appen på denne måde og give mulighed for en masse verdensomspændende deling af information vedrørende søvnstatistik.

Den Nye Balance 460 Valentinsdag Sneaker Feb 13, 2010 Med Valentinsdag lige rundt om hjørnet, kan nogle af USA scrambling for nogle sidste øjebliksgaver. For at hjælpe med at lette byrden af kærlighedsdagen lidt, har New Balance givet 460 valentine s gøre over til foråret 2010. Designet i hvidt læder, størstedelen af øvre er dækket af perforeringer. En elskers røde dækker beklædningen og New Balance-logoet på midterfoden, mens kærlighedsbudskabet vises gennem de hjerteformede accenter, der pryder tungen, hælfligen og indsatsen af skoen. V-Day 460 er også tilgængelig til kvinder på NBWebexpress og har også en gennemskinnelig gummisål med et hjerte mønster lagdelt nedenunder.

Ny Balance 574 DDC USA 10 februar 2010 Tilgængelig nu hos Mita, New Balance har lige udgivet en ny farvevej til 574-modellen. De nye blå og sorte farveveje bruger nogle interessante materialer til den øverste til at skabe en meget unik sko. Fistepifen bruger blå ruskind som basismatrial, men læder er tilføjet på hælfligen og på ydersiden af N-logoet. Selve logoet består af en brun snakeskin, new balance 990v3 der også optager den øverste blonder øjen og omkring ankelen. Tåboksen og den resterende del af ankelkraven er en tonetblå og accent den laksfarvede foring og hælfligenhætte meget godt. Overdelene sidder på en hvid mellemsål, der igen sidder på en sort ydersål. Det andet par er mindre prangende og bruger forskellige materialer af sort for at tilføje variation til skoen. Mens hovedparten af skoen er læder, fremstår både suede og mesh stykker. Som en smule accent er The New Balance Brading på hælfligen og hælfligenhætten klar i brunfarvet Image og sidder over den hvide mellemsål og den svarte ydersål.


1 message
Page 1 sur 1
Aller à

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 1 invité